Rođen leta Gospodnjeg 1986. godine na praznik Sv. Ilije u Surdulici. :) Karate-do-om je počeo da se bavi u karate klubu „Tanden" iz Surdulice 2003. godine kod učitelja Srboljuba Mitića.

Poveden željom za „dubljim" istraživanjem, jer su takmičenja predstavljala jako organičenu predstavu ove veštine, prelazi kod učitelja Saše Đorđevića iz Leskovca i tako postaje član Shoto Mushin Kai Kase Ha organizacije gde upoznaje i njenog osnivača Mirčeta Opeloskog, učenika čuvenog Taiđi Kazea.

U toku studiranja postaje član karate kluba „Blace" iz Blaca kod učitelja Gorana Pešića, gde kasnije i postaje njegov asistent i preuzima jednu grupu učenika.

Dalazak u Beograd otvara mnoga vrata, ali neka i zatvara. Iznenadna smrt prijatelja i učitelja Saše Đorđevića jako utiče na njegovo dalje bavljenje karate-do-om. Poznastvo sa Liviusom Bundom, našim dugogodišnjim reprezentativcem i sadašnjim selektorom slovenačke reprezentacije, mu omogućuje da koliko-toliko nastavi da vežba gde kasnije dobija i svoju grupu za tradicionalni karate-do.

Želja za daljim usavršavanjem i nedostatak učitelja ga dovodi do aikidoka Petra Lazića i Marka Magdenovića sa kojima kreće da vežba Misogi Barai. Principi koji su ovde zastupljeni su bili prekretnica i ujedno vodilja ka sledećem, višem, stepenu vežbanja, a to je Shotokai karate-do. Tada upoznaje učitelja Gorana Sovtića i priča nastavlja svoj tok...